Anketa o nejlepšího sdruženáře a trenéra sezony 2008-2009

17.03.2009 09:12

Vážení příznivci severské kombinace,
po letošní, velice úspěšné sezoně, v níž jsme zaznamenali další výrazný výkonnostní vzestup seniorského i juniorského družstva v severské kombinaci, budeme mít nepochybně důvod k pozitivní bilanci. Právě z tohoto důvodu bychom rádi ještě více oživili atmosféru našeho sportu, zvýšili zájem médiíi, veřejnosti a zdravě motivovali závodníky a trenéry do další přípravy. Proto bychom chtěli toto bilancování zpestřit také vyhlášením prvního ročníku ankety o nejlepšího kombiňáka České republiky sezony 2008-2009 v kategorii senior a junior i o nejúspěšnějšího trenéra sezony.


Toto pořadí bychom chtěli určit především s Vaší pomocí - prostřednictvím hlasů odborníků, trenérů, samotných závodníků i vybraných médií píšících o naší disciplině. V příloze Vám pro připomenutí i lepší orientaci posíláme přehled reprezentantů včetně uvedení jejich nejlepších výsledků v sezoně (je samozřejmě možné vybírat i další jména - z hlediska úspěšnosti se však výrazněji v sezoně neprosadila). V každé kategorii, prosím, uveďte podle svého názoru objektivní pořadí prvních tří závodníků v obou kategoriích i v kategorii trenér - za první místo budou 3 body, za druhé 2 body a za třetí 1 bod. Vítězem každé kategorie se stane vždy ten, kdo obdrží nejvyšší počet bodů.


Věřím, že tuto myšlenku, která nepochybně přispěje k větší popularizaci i medializaci severské kombinace, podpoříte a své tipy odešlete nejpozději do středy 1. dubna. Výsledky ankety budou vyhlášeny prostřednictvím tiskové zprávy, nejúspěšnější závodníci a trenéři pak budou dekorováni při plesu severské kombinace, který se uskuteční 18. dubna 2009 v hotelu Rýžoviště v Harrachově.


Velice Vám všem děkuji za spolupráci a očekávám Vaše tipy na adrese press@bisonrose.cz.


S pozdravem

Radek Cikl

předseda Úseku severské kombinace SLČR



Svaz lyžařů České republiky

Zátopkova 2/100

160 17 Praha 6

telefon: 296 118 368

Zpět