Borský kros 2015 ve výsledkách

11.10.2015 14:22

Tak to máme pro letošní rok za sebou. Akcí, pořádaných naším klubem, bylo více než dost a dnešní Borský kros byl takovou třešničkou na dortu.

Od dnešní noci panovalo velmi větrné počasí, které nepolevilo ani dopoledne. Teplota se měnila od prezentace do samotného konce závodu od 1°C do 4°C, takže pomalé zvykání na zimní podmínky. Možná i to se odrazilo v počtu závodníků, kterých letos bylo 223 a tak rekord z minulého ročníku zůstal nepokořen. Stejně tak zůstal nepokořen traťový rekord a to o 32 vteřin.

Letošní ročník měl i kulisu plnou napečených sladkých dobrot, o které se postaraly maminky dětí BKLM. Můžu potvrdit, že všechny "výtvory" byly mňam mňam !!!

Nechyběl ani pan Prchlík s kýtou na rožni a dalšími dobrotami.

Samotný závod začal přesně v 10.00 hodin nejmenší kategorií batolat a pak už šlo vše velmi rychle, ba dokonce s předstihem oproti časovému rozpisu. Jen pozdě se přihlašující muži trochu narušili start hlavního závodu.

Celý kros proběhl bez protestů a úrazů.

A co naši ? Pět prvních míst, tři druhá a pět třetích míst ! Parádní výsledky a velké gratulace všem !

Stejně tak patří velký dík všem pořadatelům, kteří již v týdnu připravili startovní a cílový prostor a vyznačili tratě. A ještě větší dík patří Jindrovi Hubkovi za krásné sezení !

 

Chef

Borský kros 2015-výsledková listina.pdf (496873)

a ještě odkaz na fota na rajčeti : bklmachov.rajce.idnes.cz  od Jendy Stillera. Brzy přibudou v sekci "fotogalerie" další fota od Jirky Ducháče. Díkas fotografovové !

Zpět