Borský pohár 2012 ve skoku a sev.kombinaci - VÝSLEDKY

01.09.2012 16:50

Za účasti 32 závodníku ve skoku a 28 závodníků v severské kombinaci z BKL Machov, JKL Desná, Ski Harrachov a SK Nové Město na Moravě se dnes uskutečnil 31. roník Borského poháru 2012.

Skákalo se na můstcích K6, K13 a K19. Největší můstek K34 je bohužel už neschopný provozu, takže nemůžeme hostit závodníky dorostu. Počasí zprvu neslibovalo příliš příjemné prožití závodů, ale náš Krakonoš Jarka to na horách zařídil, takže jsme nakonec nezmokli a závody si užili.  

Závod uvedl na K6 a K12 náš polský předskokan Antoni Cichy z Wroclawi (fotbalový brankář z exhibice BKL vs. ITA).

V samotném závodě pak za Machov závodil Jenda John a díky svému parádnímu výkonu si "na Kopec" odváží 1.místo v severské kombinaci v kategorii předžáků. Ve skokanském závodě pak skončil na 2.místě. Gratulujeme!!!

Nejpočetnější výpravu na závodech měla Desná, která dokonce přijela už v pátek, aby si pěkně potrénovala.

Před vyhlášením výsledků již tradičně dorazil Krakonoš, aby bonbóny a svými hláškami potěšil všechny závodníky i zúčastněné. Nakonec se o slovo přihlásil Páťa Chlum a připomněl, že je posledním vítězem legendárních skokanských závodů na K60m z roku 2002 (od té doby už se na vélkém můstku nezávodilo). Za to si vyloužil dodatečně speciální cenu:-) a bouřlivý potlesk.

Fotografie dodáme ihned po zpracování!

Výsledky:

Děkujeme všem zůčastněným, jak z řad závodníků a diváků, tak i všem naším dobrovolným pomocníkům, bez kterých bychom závody jen těžko uspořádali.

 

Příště zase naviděnou v Machově

 

SKOL

Zpět

Diskusní téma: Borský pohár 2012 ve skoku a sev.kombinaci - VÝSLEDKY

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.