Úplná paráda to ještě nebyla, ale na to, že mám asi jen 300km najeto, tak to docela šlo.
Povedlo se mi docela dobře odstartovat okolo 15. místa a bylo dobré, že jsem na úzké trati nemusel moc předjíždět a ani nikomu uhýbat. Hned na 1. km se utrhlo asi 10 lidí a já jel hned v další skupince až na Kristyánov. V následném stoupání na Rozmezí se to již začalo dost trhat a tak jsem se pokusil dojet dva chlapi asi 20 m předemnou na 9.a10. místě, ale jelikož jsem jel sám a dost foukalo, tak jsem snahu vzdal a nechal se dojet Pepou Vejnarem, Křížem a Klárou Moravcovou a s nimi utvořil spolupracující skupinku. Ve sjezdu od Rozmezí jsem zjistil, že mám v této skupině nejpomalejší lyže a v delších sjezdech ztracel asi 5metrů, které jsem naštěstí do kopce zase v pohodě dojel. Zato lyže Kláry Moravcové jely nádherně - hold reprezentační servis je znát. Naše skupina dobře spolupracovala a pěkně jsme se střídali, předjeli jsme i jednoho chlapa, který se nás ani neudržel. V dohledu asi 20 sekund jsme měli další dvojici, na kterou už jsme ale neměli. V závěrečném sjezdu na stadion jsem jel na konci naší skupinky a snažil se vyvézt v háku, abych netratil pro pomalejší lyže. Nakonec jsem dospurtoval ve skupince druhý, kdyby byl cíl do kopce, tak bych i toho Pepu bez problému zaříz. :-) Jinak spokojenost a už se těším na Jilemnickou 50 za 14 dní.
Diskusní téma: Parádní 11.místo Davida Šrůtka v závodě" Bedřichovská 30"
Datum 08.01.2010
Vložil David
Titulek Průběh závodu
———
Zpět na diskuzi