A co nového v klubu ?

17.03.2016 07:30

V minulém týdnu pokračovala dlouhá jednání  s CHKO a PNGS kvůli povolení závodu MTB Stolové hory a se ZD BOR ohledně parkovacích ploch.                       Vše dopadlo výborně a tak se můžete připravit na 30.4.2016. Budeme potřebovat zhruba 40 dobrovolníků na kontroly na tratích a na řazení na parkovištích.

 

V tomto týdnu jsem dohodl s polskou stranou možnosti úpravy tratí a tak toho honem využijte, je to super !!! V jednáních pro rok 2017 budu pokračovat.            

Tím se naskýtá i možnost uspořádání "Velikonočních závodů" 26.3. na Karlowě v běhu volně. Např. všechno žactvo 1 okruh, dorost dva a dospělí tři. Zkusíme to dnes projednat na schůzi na Kukuldě.

 

V pátek 18.3. pořádají naši trenéři pro malé závodníky tradiční Běh při pochodních. Možná, že to bude letos při čelovkách, ale to nevadí. Vše je přesunuto na louky u Karlowa. Všichni jsou vítáni ! Začíná se při pozvolném stmívání .

 

Také již plánujeme Struhadlo a Poslední mazání. Jako schůdný termín se jevi 6.5. v pátek nebo 7.5. v sobotu a to od 17.00 hodiny prezentace a starty od 17.30 hodin. Vzhledem k novému povrchu na silnici se očekává traťový rekord.

 

Ještě pár fotografiemi se vracím k velkému úspěchu Jendy Johna na Poháru ČR žactva na Mísečkách. Trvalo mi to dost dlouho, než jsem něco objevil.

 

Chef

 

Zpět