Borský kros 2010 - ofic.výsledková listina

17.10.2010 16:57

Letošní jubilejní 40.ročník Borského krosu 2010 je úspěšně za námi. Za jasného, i když větrného počasí se závodu zúčastnilo úctyhodných 192 závodníků z Vrchlabí, Trutnova, Nového Města na Moravě, Police, Skuhrova, Machova a okolí. Potěšitelná je účast třicetišesti  místních závodníků.

Pro závodníky jsme připravili nové tratě v délce 350, 700, 1000 a 10000 m. Hlavně nejdelší trať byla velice náročná na fyzičku i morálku. Zvlášť v těchto deštivých dnech a po nepochopitelné těžbě dřeva. Závody se ale obešly bez protestů a úrazů.

Chci na tomto místě poděkovat celému organizačnímu týmu, počínaje startéry, rozhodčími v cíli, počtáři, přes Krakonoše, fotografa a konče kameramanem.

Velké poděkování zaslouží i sponzoři závodu, bez kterých by nebylo těchto krásných cen. 

Děkujeme všem za účast a těšíme se na shledání na některém z dalších machovských závodů!

Chef.

Fotografie, video a další podrobnosti budou přidány v následujícím týdnu.

Oficiální výsledková listina: Borsky kros 2010 - VÝSLEDKY.pdf (94,1 kB)

Průběh závodu podle Davidova sporttesteru můžete zhlédnout na google earth - viz odkaz (pro správné zhlédnutí je třeba stáhnout program google earth)

17.10.2010 Borský kros.kmz (40,8 kB) 

Zajímavostí je, že nejvyšší bod závodu ve výšce 733 m.n.m. byl téměř přesně v polovině závodu(4,9km), start a cíl ve 480 m.n.m.

Zpět

Diskusní téma: Borský kros 2010 - ofic.výsledková listina

Datum 19.10.2010

Vložil Watcher

Titulek námět na reportáž:-)

Odpovědět

I z pohledu diváka byl závod zajímavý, tedy díky. Možná nepochopitelná těžba dřeba je pochopitelná v souvisloti s volbama, bylo potřeba asi ještě ledacos stihnout:-))

Datum 19.10.2010

Vložil jirka

Titulek Re: námět na reportáž:-)

Odpovědět

I přes ty úsměvy :-))
Jde o racionální názor podložený prokazatelnými skutečnostmi (pak se rád přidám ke kritice), nebo jen o škodolibé (a nezodpovědné) rýpání "rádoby znalého"?
Osobně si myslím, že rozrýpat "závodní trať" není zrovna populistické gesto někoho, kdo by usiloval o svůj krásný obraz u lidí před volbami.

Datum 20.10.2010

Vložil Watcher

Titulek Re: Re: námět na reportáž:-)

Odpovědět

Ani tak ani onak, jedná se o svobodný a myslím si, že i docela trefný názor obyčejného diváka, čteče vašich příspěvků a zkrátka člověka. Jestli ho považujete za nezodpovědné či škodolibé není má věc :-). Pokud, ale chcete věc skutečně a vecně řešit není nic jednodušího než se obrátit na majitele pozemků. Nicméně myslím si, že nebude těžké předvídat jak člověk pochodí. Takže budete opět u stejného začátku-komentáře, který se vám nelíbí, ale třebas již né tak naštvaný:-)

Datum 20.10.2010

Vložil jirka

Titulek Re: Re: Re: námět na reportáž:-)

Odpovědět

Asi každý mluvíme o něčěm jiném. Já jsem se pouze ptal, zda Váš názor je podložen něčím konkrétním, pokud ano, klidně se k němu přidám. Pokud ne, je to jen Váš problém, co považujete za trefné. V tom máte skutečně plnou svobodu.
Takže mi nepodkládejte, že se mi něco nelíbí, že něco chci řešit, a už vůbec není "trefné", že bych byl naštvaný. To je jen další z Vašich fabulací.
Na prostou otázku, ostatně naprosto nedůležitou, bylo tedy dost psaní okolo, nemyslíte?

Datum 22.10.2010

Vložil Watcher

Titulek Re: Re: Re: Re: námět na reportáž:-)

Odpovědět

Já se bavím zcela o přesné věci a co bych ještě dodal..chytrému napověz hloupého kopni.

Datum 21.10.2010

Vložil Luboš

Titulek Re: Re: Re: námět na reportáž:-)

Odpovědět

A co svobodně a trefně s vlastníkem vyřešíte? Že udělal bahno?To je dobrý. Že se v okolí celý rok závodí to si vlastník užije.
Z pohledu účastníka závodů, jakmile se vyrazí do terénu,tak bahno neřeším, to můžu běhat na stadiónu.

Datum 21.10.2010

Vložil chef

Titulek Re: Re: Re: Re: námět na reportáž:-)

Odpovědět

Tady šlo spíš o to, že rozježděné pozemky jsou i našeho klubu ....

Datum 18.10.2010

Vložil Chef

Titulek BK 2010

Odpovědět

Je to tak, ale když k tomu připočítám i kluky z pily Machov a Pavla od lhotských hasičů dojdeme k úctyhodnému číslu 36 !!!
Všem moc díky za účast.
Chef

Datum 17.10.2010

Vložil David

Titulek 33 závodníků BKL

Odpovědět

Tak to jsem vážně nečekal, že by mohlo za BKL startovat 33 závodníků. To je na Machov velmi pěkný :-) Snad jsem to dobře spočítal.