Další práce na turistických cestách pod Borem

18.11.2009 18:05

Další část turistických tratí přes Bor je ode dnešního večera zprovozněna. Jedná se o trasu pod Eldorádem na stezník a pak od Hůrky směrem ke Studánce. S Krokodýlem jsme odklidili popadané větve a udělali jeden mosteček přes potůček, aby nám to v zimě nenamrzlo. Občas přišly na řadu i vyčnívající kameny. Prošli jsme si i starou cestu na polské hranice. Dalo by se zde s menšími problémy projet Polarisem se žehličkou a napojit se na vrstevnicovou cestu pod skalami až na Karlow. Ale to je zřejmě běh na delší trať, vzhledem k administrativním šimlům na obou stranách hranice.  

Upravená trasa vypadá pěkně, ale je tu ještě jeden problém. Nákladní auta a traktory, která zde jezdí, poškodily původní splávky a ododňovací kanály a tak se tvoří kaluže v místě, kde dříve byla suchá cesta. Nájemcům to asi nevadí, a tak to zbyde zase na nás.

Možná nápad k zamyšlení pro další členy klubu ještě před sezónou.

Chef  

Zpět

Fotogalerie: Další práce na turistických cestách pod Borem

/album/fotogalerie-dalsi-prace-na-turistickych-cestach-pod-borem-/a12112009439-jpg/ /album/fotogalerie-dalsi-prace-na-turistickych-cestach-pod-borem-/a12112009440-jpg/ /album/fotogalerie-dalsi-prace-na-turistickych-cestach-pod-borem-/a18112009447-jpg/ /album/fotogalerie-dalsi-prace-na-turistickych-cestach-pod-borem-/a18112009448-jpg/ /album/fotogalerie-dalsi-prace-na-turistickych-cestach-pod-borem-/a18112009446-jpg/

Diskusní téma: Další práce na turistických cestách pod Borem

Datum 19.11.2009

Vložil David

Titulek Pochvala

Odpovědět

Chtěl bych pochválit brigádníky za pěknou práci. Dnes jsem se byl pod Borem proběhnout a vypadá to mooooc pěkně. Ta cesta pod Borem až na Karlow by byla nádherná a pěkně by se propojily tratě v Machově a na Karlově. Snad by to teď mohlo jít, když je tam značená modrá turistická cesta, ale asi to nebude jen tak. Tak teď za to můžem snad jen lobovat a modlit se.