David Šrůtek opět na bedně, tentokrát v Orlických horách

15.03.2009 18:38

Přinášíme Vám další dobré zprávy z bílé stopy. David se s námi tentokrát podělil o zážitky ze sobotního startu na závodech v Rokytnici v Orlických horách a napsal nám toto: 

V sobotu jsem byl s Járou v Rokytnici v Orlických horách na závodě O prachy Honzy Fajta. Běželo se z Rokytnice na Haničku, Pěticestí a zpět - celkem 30km. Bohužel jsem trochu neodhadl mázu a letos poprvé výrazněji promazal. Dle předpovědi hlásili ranní teploty na severních horách až -4 st., ale bohužel slunce už má docela sílu a tak se na hřebenech žádný prašan nekonal. Z počátku to bylo docela frustrující, když jsem ujel do kopce a z kopečka kolem mě projížděli veteráni ve vajíčku. Chvíli jsem přemýšlel jestli to nemám zabalit, ale nakonec jsem to odjel a dofinišoval celkově třetí těsně před prvním veteránem. Z vítězství se radoval Mireček Hornych (dal mi 1,5 min), před Martinem Moravcemz Letohradu(dal mi 30 s).
Nakonec jsem za 3. platz dostal i pořádný prachy od Honzy Fajta - pěkných 100,- Kč. A byl to pěkný jarní výlet s opalovačkou.

Přikládáme i několik pěkných fotografií pořízených bezděkovským matadorem a fotografem Járou Beranem.
 

Zpět

Fotogalerie: David Šrůtek opět na bedně, tentokrát v Orlických horách

/album/fotogalerie-david-srutek-opet-na-bedne-tentokrat-v-orlickych-horach/dsc-0272-jpg/ /album/fotogalerie-david-srutek-opet-na-bedne-tentokrat-v-orlickych-horach/dsc-0273-jpg/ /album/fotogalerie-david-srutek-opet-na-bedne-tentokrat-v-orlickych-horach/dsc-0274-jpg/ /album/fotogalerie-david-srutek-opet-na-bedne-tentokrat-v-orlickych-horach/dsc-0335-jpg/ /album/fotogalerie-david-srutek-opet-na-bedne-tentokrat-v-orlickych-horach/dsc-0386-jpg/