Ohlédnutí za KPo v Machově

30.01.2010 17:32

KPo 2010 je již historií, ale co tomu předcházelo?

Jak již bylo napsáno, v pátek byl ve znamení masivního sněžení, opravy rolby a "vyvětkovávání" tratí a nakonec do tmy rolbování a rolbování. 30 cm sněhu bylo velké sousto. Ale pro zkušený team nic nepřekonatelného. V sobotu ráno se po šesté hodině v rolbování pokračovalo až do deváté hodiny. Trať byla včas připravena a tak mohlo přes 130 přihlášených závodit. Těsně před závodem jsme pořídili nové digitální startovací hodiny, které usnadnily startérům jejich práci a byly přehledné i pro startující závodníky. Závod to byl vskutku, na Machov, nevídaný. Ženy jely na těžkých tratích BKL nominaci o poslední letenku na ZOH do Kanady !!! Kdy se nám to poštěstí ?

Jak už to bývá, Eva Skalníková, která nominaci vyhrála, bude určitě na Machov vzpomínat v dobrém. Klára Moravcová asi ne, ale nedá se nic dělat. Přeji oběma děvčatům vše nej do dalších závodů, hlavně těch na ZOH !

Děkuji všem obětavým rozhodčím, ať na startu, v cíli, ve výpočetním centru, tak i na kontrolách, kde to pěkně profukovalo. A těm, kteří nemohli přijít - počítáme s Vámi na dalších akcích.

Ještě jednou díky.

Chef

Články z tisku:

1) www.sport.cz/zoh/cesi-v-akci/163447-ctvrtou-bezkyni-na-lyzich-pro-vancouver-je-skalnikova.html

2) www.ct24.cz/vancouver-2010/79563-skalnikova-je-ctvrtou-ceskou-bezkyni-pro-oh/

 

Zpět

Diskusní téma: KPo Machov je již historií

Datum 30.01.2010

Vložil jansič

Titulek komentátor

Odpovědět

...parádní akce - a nejlepší byl komentátor jarka...

Datum 30.01.2010

Vložil Chef

Titulek Re: komentátor

Odpovědět

Tak,tak.Jarka to vždy odkrakonošuje na jedničku. Škoda jen těch titulků na webech-závod se jel v Orlických horách (ze zeměpisu za 5).