Kros na Paradráze + Běh na Hejšovinu

26.09.2010 20:53

O uplynulém víkendu jsem se zúčastnil dvou závodů v běhu. Nejprve jsme v sobotu s rodinou vyrazili do Trutnova na Paradráhu, kde lyžaři pořádali kros. Barča už byla od rána přemotivovaná a dala si za cíl vyhrát bonbónky. To se nejvíc projevilo na startu, kde se o těch bonónkách tak zasnila, že vůbec nereagovala na startovní povel a dala soupeřům náskok pět metrů. Nakonec to ale rozběhla a v dobrém tempu zvládla celou trasu 100 metrů a ani nezabloudila. V cíli k jejímu údivu dostala tartranku a samozřejmě ihned protestovala: "Ale já chci přece bonbónky". Bohužel paní pořadatelka ji uzemnila:" Ale Beruško, mi tady žádný bonbónky nemáme." Nakonec si to Barča přehodnotila a byla s cenou velmi spokojená a úplně nakonec ještě víc, protože ona, narozdíl od tatínka, alespoň něco vyhrála. Taťka skončil v mužích 4.

Druhý den jsem trochu pomaleji, ale s dobrým pocitem vyběhl na Hejšovinu. Dokonce schody se mi běželi, jako nikdy. Ale asi to bylo tím, že nebyl nikdo předemnou ani zamnou a tak jsem běžel pohodové tempo a u toho i trénoval ruce o zábradlí - no jako na lyžích :-). Už to byla taková příprava na zimu, kdy jsou navíc také často závody sobota, neděle. Celkové 25. místo asi nebyla žádná sláva, ale hlavní je, že jsem pěkně potrénoval.

Jen Vám lidi řeknu, koupil jsem si toho Garmina po vzoru Stanleyho, ale jak on mi to teda měří, to fakt nevím. Loni jsem si mohl napsat do tréninkového deníku Trutnov 9km, no a letos mi ta potvora naměřila jen 7,3 km, hold tam asi mají kratší metr. Ale aby toho nebylo málo, tak na Hejšovinu to samé, zase pro změnu o kilák méně( jen 7km). že já jsem v tý mlze běžel z Pasterkova rovnou nahoru a zapoměl se štelovat směr Karlov. No jo a mně se zdálo, že mě nikdo nenahání a těch schodů, že je nějak méně ?

No radši se mrkněte na google, kudy jsem to vůbec běžel.

25.9.2010 Trutnov - kros Paradráha.kmz (113,9 kB)

26.9.2010 Běh na Hejšovinu.kmz (136,3 kB)

Zpět

Diskusní téma: Kros na Paradráze + Běh na Hejšovinu

Datum 27.09.2010

Vložil Standa

Titulek Garmin

Odpovědět

:-)))) Dobrá rada nad zlato s tím Garminem! Ale funguje to, to si piš..taky jsem byl ale zklamaný, že do Závrch za zvoničku a je zpět je to sotva 5km a ne celoživotně udávaných 7km..:-)) V pátek jsme jeli asi 40km na horským v terénu a Garmin ukázal asi jen o 300metrů méně než tachák na kole (který má taky svoji nepřenost), takže si myslím, že ta GPSka funguje super;-)