TOUR DE SKI v Praze- aneb ostudy pokračují + FOTO

05.01.2010 20:20

Tak jsme ve skupince čtyř fandů vyrazili v pondělí po poledni za humna. Naše cesta končila na Strahově na TOUR DE SKI 2010. A co nás tam čekalo ?

Samá pozitiva - dojeli jsme bez problémů, zaparkovali jsme 200 metrů od tratí a ušetřili na vstupném- bylo zdarma. Pěkný profil tratě. Dva naši kluci v popředí výsledkové listiny. Konečně začínají chytat saze. Nejvyšší čas - do ZOH již jen měsíc a kousek.

Nebo samá negativa ? Konferenciér Leoš Mareš byl neskutečný, jak ho může někdo tak draze platit, nechápu. Tratě byly jak oraniště - Votrok prohlásil, že tohle mít doma při okreskách, tak nás poličáci sežerou. V neděli večer začali pořadatelé s navážením sněhu na tratě, ten se nestačil spojit a výsledek je K.O..  Spolukomentátor norského borce- Š.Škorpil, tak to už je další epizoda sama pro sebe. Diváci neznalí lyžování povzbuzovali jen naše borce. Jó to ve Městě, to je jiný kotel a pro všechny.

Kdyby desetinu peněz, co stál Mareš dali pořadatelé hasičům na prokropení trasy, tak jsme nemuseli být zase světu pro srandu. Aby se sepisovala v depu petice závodníků proti závodu, tak to se asi nikde nestalo- bohužel u nás ano.

Všechny tyto chmury, nás dobrovolných lyžařů, kterým to není (na rozdíl od těch placených) jedno, zahnali K+K. Martin Koukal jel super ve kvaldě a Dušan Kožíšek to podtrhnul ve čtvrtfinále, semi a finále. To byla krása.

Před jedenáctou jsme byli zpět doma, ale ta negativa s tratí se stále vracela a vracejí i dnes. Mistři světa v ostudách.....

Chef

Zpět

Fotogalerie: TOUR DE SKI v Praze- aneb ostudy pokračují

/album/fotogalerie-tour-de-ski-v-praze-aneb-ostudy-pokracuji/a04012010538-jpg/ /album/fotogalerie-tour-de-ski-v-praze-aneb-ostudy-pokracuji/a04012010539-jpg/ /album/fotogalerie-tour-de-ski-v-praze-aneb-ostudy-pokracuji/a04012010540-jpg/ /album/fotogalerie-tour-de-ski-v-praze-aneb-ostudy-pokracuji/a04012010541-jpg/

Diskusní téma: SKI TOUR v Praze- aneb ostudy pokračují

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.