SNOWBOARD v BKL Machov + FOTO

11.01.2010 21:23

Jak jsme Vás informovali na našich stránkách v minulém roce, rozrostly se naše severské disciplíny o snowboarding. Náš člen Lukáš Doležal zaznamenal v minulých sezónách výborné výsledky, na které by chtěl letos navázat. Loni to bylo 2.místo na MČR v paralelním obřím slalomu a 4.místo v paralelním slalomu. Na EP vybojoval 25.místo. Dále reprezentoval ČR na MS v korejském Gangwonu. Celkově zakončil sezónu 4.místem v Českém snowboardovém FIS rankingu.               

Přípravu na letošní sezonu zahájil třemi desetidenními soustředěními ve švýcarském Saas Fee a třemi pětidenními v rakouském Kaunerthalu.

Sezonu zahájil na podzim v holanské hale v Landgraafu 25 a 26.místem za účasti skoro celé světové špičky. V prosince to bylo 19.místo ve FIS sérii v italském Racines. O víkendu 9.1.-10.1.2010 se jel na "ledové hoře" v Mariánkách FIS Evropský pohár za účasti závodníků ze 14 států. Po sobotní chybě a vyjetí z trati v neděli Lukáš obsadil 29.místo, což znamenalo druhé místo z českých závodníků. Takže velká gratulace a o příštím víkendu přejeme více štěstí v rakouském Kasbergu na FIS sérii.

Chef                                                                                                                                                                                         

 

Zpět

Fotogalerie: SNOWBOARD v BKL Machov

/album/fotogalerie-snowboard-v-bkl-machov/a238-jpg/ /album/fotogalerie-snowboard-v-bkl-machov/a242-jpg/ /album/fotogalerie-snowboard-v-bkl-machov/a2181-jpg/

Diskusní téma: SNOWBOARD v BKL Machov

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.