Videozáznam z běhu Broumovskými stěnami 2010

16.09.2010 19:11

Přinášíme Vám videozáznam z běhu Broumovskými stěnami, který se konal 4.9.2010. Start tohoto 25km dlouhého závodu byl jako již tradičně na Honech u rybníka. Cílovou pásku v Machovské Lhotě protnul první borec po 2:09:22 hodinách náročného běhu. Machovský David Šrůtek, který byl celou trasu doprovázen a občerstvován svým osobním manažerem, doběhl na 7.místě. Ale o tom  a o svých pocitech ze závodu se David již zmínil v článku www.bklmachov.eu/news/beh-broumovskymi-stenami/.

Oficiální výsledky závodu: polickej.net/ski/vysledky10/10steny.pdf

Setřih nejdůležitějších okamžiků závodu si nyní aktuálně můžete prohlédnout na tomto odkazu:www.stream.cz/video/515726-beh-broumovskymi-stenami-2010 nebo přímo pod článkem.

Video je bohužel na Stream.cz v horší kvalitě. Video v lepší kvalitě je možné vypálit na CD a pak už si ho rozdistribuujete, stačí napsat pod článek do diskuze;-)

(STA)

 

Zpět

Diskusní téma: Videozáznam z běhu Broumovskými stěnami 2010

Datum 17.09.2010

Vložil David

Titulek pěkná práce

Odpovědět

Díky za pěkné video, hodiny strávené ve sřižně a taky za doprovod při závodě. Čoveče, tak jsem si uvědomil, že je to asi poprvé co se vidím, jak "nádherně" běhám. No není to jak na můstku, kde byl natáčen skoro každý trénink a potom ty rozbory :-) Vem si, že třeba kvůli špatné technice ztratím 0,5 s na 100 metrů, to je pak při takovém závodě hned zásek 2 min. v cíli

Datum 18.09.2010

Vložil Stanley

Titulek Re: pěkná práce

Odpovědět

Nojo, už musíme začít pracovat vědecky - rozbory techniky běhu, analýzy došlapu chodidla, analýzy výrazu tváře atd atd..:-))) Bude to jako u fotbalistů, jeden den se něco dělá a pak dva dny rozbory videa, perlička, masáže...:-D Ale je fakt, že technika dělá určitě hodně moc, takže se na ni zaměříme zítra na vesnickejch v Jesenici...:-D